Ți-ai uitat parola?
Calitate controlata - nr. 1 pe piata

Certificare ISO

 

Încă de la începuturi, Exact Systems s-a dedicat în primul rând calității serviciilor prestate. Dovada de acestui lucru a fost implementarea unui Sistem de Management al Calității, ISO 9001 în 2004 și certificarea acestuia, după trei luni de către Det Norske Veritas. După 3 ani de la inceperea funcționării eficiente a sistemului, acesta a fost recertificat în august 2007. Exact Systems a confirmat încă o dată faptul că, serviciile oferite sunt la cel mai înalt nivel, în urma auditul efectuat de către organismul de certificare TÜV Thüringen, membru al uneia dintre cele mai importante organisme de certificare din lume TUV CERT. În 2013, pentru recertificare, Exact Systems a ales TÜV Hessen. După DNV și TÜV Thüringen, TUV Hessen fiind al treilea organism de certificare care a confirmat nivelul ridicat al serviciilor oferite de Exact Systems și eficacitatea Sistemului de Management al Calității, oferindu-ne un certificat de conformitate ISO 9001:2008.

Cu ocazia auditului TUV Hessen, Exact Systems a extins domeniul de aplicare al certificării, domeniu care prevede următoarele: inspecție, retușare, asamblare parțiala a componentelor, ansamblelor și sub- ansamblelor pentru industria de automobile, dar și pentru alte industrii - în special în producția de masă.

Noul domeniu de aplicare al certificatului ISO reflecă situația actuală, în care compania Exact Systems execută comenzi, nu doar pentru sectorul auto, domeniu în care cerințele de calitate au fost întotdeauna plasate pe primul loc, ci și pentru alte industrii în care exista producție de masă, cum ar fi cea de electrocasnice și aparatură electronică.