Ți-ai uitat parola?
Calitate controlata - nr. 1 pe piata

CSR – Responsabilitatea sociala a Exact Systems

Exact Systems - la nivel local


Inca de la inceputurile sale compania a colaborat cu Universitatea Tehnica din Czestochowa. In cadrul acordului semnat, Exact Systems ofera studentilor interesati burse si sprijin in scrierea lucrarilor de dizertatie pe teme legate de controlul calitatii. In plus, Universitatea permite companiei utilizarea studiilor stiintifice si activitatea de tinerilor ingineri.

 

 

Exact Systems – Sport:

Din decembrie 2012, Exact System este sponsorul Clubului Sportiv Norwid Czestochowa. Compania sustine in prezent si echipa de volei campioana la juniori pana în anul 2015.

Exact Systems este sponsorul strategic al echipei Club 54 Exact Systems, echipa ce face parte din liga de fotbal amator din Czestochowa. De la inceputul colaborarii, Club 54 a fost promovata de la a doua la prima divizie.

In anul 2012, compania a inceput colaborarea cu Academia de Fotbal din Czestochowa, fondata de Jakub Błaszczykowski.
 

In 2012, Exact Systems a sustinut juniorii din echipa de baschet WKS Slask Wroclaw. In sezonul trecut, aceasta fost promovata in liga a doua.

Exact Systems - Cultural:

Exact Systems a contribuit, de asemenea, la dezvoltarea cinematografiei poloneze. In 2011, a fost sponsor independent al studioului de film FILMICON, producatorul peliculei ,, Układ zamknięty “ care a fost lansat in cinematografe in aprilie 2013.

 

Exact Systems - Social:

In 2011, Exact Systems a inceput sa lucreze cu fundatai "Republica de Vise - Anna Dymna".

 

Kontakt

Pe probleme de sponsorizare, va rugam sa ne contactati pe e-mail la : Anna.Kauf-Mazurek@exactsystems.pl