Ți-ai uitat parola?
Calitate controlata - nr. 1 pe piata

Imbunatatirea procesului de productie

 

erviciile constau in:

activitatea este desfasurate la sediul clientului de catre consultanti sau echipa noastra de ingineri. Acestia ofera o imagine de ansamblu a procesului, identifica sursa problemei si elaboreaza, impreuna cu clientul, o noua metoda de imbunatatire a procesului si a managementului de proiect. Scopul este, eliminarea erorilor grave, reducerea costurilor de productie, imbunatatirea ergonomiei la locul de munca si imbunatatirea imaginii companiei.

 

Detaliile serviciilor oferite:

in timpul procesului de pre-audit desfasurat la sediul clientului, noi oferim echipa, termene si obiectivele procesului. Pe durata contractului, Consultantul Sef, devine parte integranta a organizatiei, ceea ce este important din punct de vedere al responsabilitatii muncii, echipei si a rezultatelor finale. Oferta preliminara a proiectului ofera informatii cu privire la prezentarea rezultatelor, raportarea si diferitele etape ale proiectului.

 

Avantaje:

o problema care vizeaza atat marile corporatii cat si micii producatori este, abordarea standard pentru emiterea sau modificarea produsului. Utilizarea unui serviciu externalizat, ofera posibilitatea de a privi acest proces dintr-o alta perspectiva, care poate, intr-un mod inovator, rezolva problemele companiilor.

 

De ce Exact Systems?:

Experienta ne-a invatat ca, clientii nostri, de multe ori nu au posibilitatea de a imbunatati procesul de productie deoarece, fie ca le lipseste experienta necesara, fie ca nu dispun de suficient capital uman sau timp. Din aceste motive, multe companii ,aleg sa elimine efectele in locul eliminarii factorilor cauzatori. Exact Systems ofera servicii de imbunatatire a procesului de prodcutie, avand ca principal obiectiv, depistarea factorilor si eliminarea lor.